Şbt

Her Okulöncesi şubemiz 1 eserini en geç 22.02.2019 tarihine kadar Mdr Yrd. Ayhan ALTUN´a teslim edecektir.

Resim kağıdını okuldan tedarik edebilirsiniz.

Eserin arkasına ekte sunulan eser bilgi formu yapıştırılacaktır.

Yapılacak eser ile ilgili detaylar yazımız ekinde sunulmuştur.

Şbt

3. ve 4. sınıf şubelerimiz için; Mart 2019 Sonuna kadar, sınıfınızda aşağıda belirtilen eğitimi alan öğrenci sayılarını KIZ+ERKEK=TOPLAM olarak Müdür Yardımcımız İlker SARAÇOĞLU´na bildiriniz.

Şbt

Ekteki şartname doğrultusunda, hiçbir aksaklığa mahal vermeden sorumlu olan her şubeden 3 eseri 1 Nisan 2019 tarihine kadar Müdür Yardımcımız Ayhan ALTUN´a teslim ediniz.

Resmin arkasına YARIŞMA BİLGİ FORMUNU mutlaka yapıştırınız(ekte vardır)

Resim kağıtlarını okuldan tedarik edebilirsiniz?

Diğer şubelerden de gönüllu katılmak isteyen olursa katılabilir.

Teslim Tarihi: 13.03.2019

Ock

Okulumuz Anasınıfları Başvuru yapabilecek. Yarışma iki kategoride düzenlenecektir.

1- 2013 Doğumlular Kategorisi

2- 2014 Doğumlular Kategorisi

Not: 35*50 ebatlarında, paspartulu olacak ve pastel boya kullanılacak.(Resim Kağıtlarını okul idaresinden isteyiniz).

Eserler en son: 25.02.2019 tarihinde Müdür Yardımcısı Ayhan ALTUN´a teslim edilecek.

Resimlerin Arkasına yazı ekinde verilen YARIŞMA BİLGİ FORMU mutlaka yapıştırılacak.