Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirmesi

Sayı: 56846674-700-E.2840865                                       08.02.2019

Konu: Bilişim Teknolojileri

Rehber Öğretmen Görevlendirmesi

İlçemizdeki Fatih Projesi kapsamında donanımı kurulan okullarımızda, etkileşimli tahtaların ve EBA´ nın etkin ve verimli kullanımını artırmak için Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen görevlendirme ihtiyacı oluştuğu görülmüştür. Bu amaçla ilçemizde 100 saatlik bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği kursu planlanmaktadır.

Bu konuda tüm öğretmenlerimize gerekli duyurunun imza karşılığı yapılarak, bilişim teknolojileri alanında temel yeterliliğe sahip, bu alanda çalışmak isteyen öğretmenlerimizin isimlerinin İlçemiz Bilgi İşlem Bürosuna dys üzerinden 22.02.2019 tarihine kadar bildirilmesi hususunda; gereğini rica ederim.

Mehmet ÖZBAL

Yayın: 12.02.2019 - Güncelleme: 12.02.2019 10:30 - Görüntülenme: 237