"Suya Dair Her şey" Konulu Resim Yarışması-Sorumlu Şubeler: (1-A, 1-E, 1-F, 3-E ve 4-E Şubeleri)

Ekteki şartname doğrultusunda, hiçbir aksaklığa mahal vermeden sorumlu olan her şubeden 3 eseri 1 Nisan 2019 tarihine kadar Müdür Yardımcımız Ayhan ALTUN´a teslim ediniz.

Resmin arkasına YARIŞMA BİLGİ FORMUNU mutlaka yapıştırınız(ekte vardır)

Resim kağıtlarını okuldan tedarik edebilirsiniz?

Diğer şubelerden de gönüllu katılmak isteyen olursa katılabilir.

Sayı  : 90488883-300-E.216501531.01.2019

Konu: Resim Yarışması

Ankara ili Çankaya ilçesinde faaliyette buluna Ayder Organizasyonun; 2018-2019 eğitim öğretim yılında, 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi kapsamında  resmî/özel tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik, suyun hayatımızdaki önemini vurgulamak amacıyla ekli şartnameler doğrultusunda, Suya Dair Her Şey konulu "Resim ve Kompozisyon Yarışması" düzenleme talebi ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 31.01.2019 tarihli ve 2105623 sayılı yazısı ve şartname ekte gönderilmiştir.

Söz konusu yarışmanın okulunuz öğrencilerine duyurularak  http://yegitek.meb.gov.tr/www/yarisma-duyurulari/kategori/18 linkinden ulaşılarak Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm  yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, okul müdür yetki sorumluluğunda derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre  yarışmaya katılacak olan eserlerin şartname doğrultusunda 01 Nisan 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Temel Eğitim Kültür bürosuna gönderilmesi  hususunda;

Gereğini rica ederim.

Mehmet ÖZBAL