"Orman Nefestir" Konulu Resim Yarışması(OKUL ÖNCESİ SORUMLUDUR)

Okulumuz Anasınıfları Başvuru yapabilecek. Yarışma iki kategoride düzenlenecektir.

1- 2013 Doğumlular Kategorisi

2- 2014 Doğumlular Kategorisi

Not: 35*50 ebatlarında, paspartulu olacak ve pastel boya kullanılacak.(Resim Kağıtlarını okul idaresinden isteyiniz).

Eserler en son: 25.02.2019 tarihinde Müdür Yardımcısı Ayhan ALTUN´a teslim edilecek.

Resimlerin Arkasına yazı ekinde verilen YARIŞMA BİLGİ FORMU mutlaka yapıştırılacak.

Sayı  : 90488883-300-E.112920616.01.2019

Konu: "Orman Nefestir"

Konulu Resim Yarışması

İlçesi Emine İsmail Ataoğlu Anaokulu Müdürlüğünün 2018-2019 eğitim öğretim yılında resmi/özel tüm okullardaki okul öncesi öğrencilerine  yönelik "Orman Nefestir" konulu resim yarışması  düzenlendiğine dair İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 11.01.2019 tarihli ve 826215 sayılı yazısı, onayı  ve şartname ekte gönderilmiştir.

Söz konusu yarışmanın; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, okul müdür yetki sorumluluğunda, derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre tüm  okul öncesi öğrencilerine duyurularak yarışmaya katılacak eserlerin 01 Mart 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Temel Eğitim-1 Kültür bölümüne gönderilmesi  hususunda;

Bilgilerinizi  rica ederim.

Mehmet ÖZBAL