Ulusal Robot Yarışması

Sayı    : 90488883-300-E.2527345831.12.2018

Konu  : Ulusal Robot Yarışması

İlgi     : İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 27/12/2018 tarihli ve 25138734 sayılı yazısı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün,  Afyonkarahisar ilinde faaliyette bulunan Selçuklu İlkokulu Müdürlüğünün; Türkiye geneli resmî/özel tüm ilkokul öğrencilerine yönelik, öğrencilerin mesleki bilgi, beceri, yetenek ve programlama deneyimlerini geliştirmek amacıyla ekli şartnameler esasları doğrultusunda 10 Aralık 2018-28 Şubat 2019 tarihleri arasında başvuruları, 27 Nisan 2019 tarihinde de yarışları yapılacak olan Çizgi İzleyen, Labirent ve Bowling Robotu alanlarında olmak üzere üç kategoride  "İlkokullar Arası Ulusal Robot Yarışması 2019" düzenlenmesi ile İlgili İlgi yazı ve ekleri yazımız ekinde gönderilmiştir.

Duyurusunahttp://yegitek.meb.gov.tr/www/yarisma-duyurulari/kategori/18 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu yarışmanın; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, yürürlükte olan tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre yapılması hususunda;

Mehmet ÖZBAL

Ayrıntılar İçin TIKLAYINIZ