Ara

Okulumuz 1-G ve F Şubeleri  1´er eser ile yarışmaya katılacaklardır. Yarışma için resim kağıdı (35*50) okulumuzdan temin edebilirsiniz. Eserleri 18.01.2019 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayhan ALTUN´a teslim ediniz.( Not: Toplam 4 eser okulumuzu temsil edecektir.)

Ara

Okulumuz E Şubeleri  1´er eser ile yarışmaya katılacaklardır. Yarışma için resim kağıdı (35*50) okulumuzdan temin edebilirsiniz. Eserleri 18.01.2019 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayhan ALTUN´a teslim ediniz.( Not: Toplam 4 eser okulumuzu temsil edecektir.)

Ara

Okulumuz D Şubeleri  1´er eser ile yarışmaya katılacaklardır. Yarışma için resim kağıdı (35*50) okulumuzdan temin edebilirsiniz. Eserleri 18.01.2019 tarihinde Müdür Yardımcımız Ayhan ALTUN´a teslim ediniz.( Not: Toplam 4 eser okulumuzu temsil edecektir.)