Kadrolu Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirmeleri

Sayı: 82960671-903.02.01-E.2512501827.12.2018

Konu : Kadrolu Öğretmenlerin Mazerete

Bağlı Yer Değiştirmeleri.

İlgi:      2019 Yarıyıl Tatili Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu.

Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli kadrolu öğretmenlerin il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer  değiştirme işlemlerine ilişkin ilgi duyuru ekte gönderilmiş olup başvurular http://personel.meb.gov.tr adresindeki MEBBİS Mazeret durumuna bağlı yer değiştirme başvuru formu doldurularak yapılacak ve mazeret evrakları okul müdürlüğüne teslim edilecektir.

Mazerete bağlı il içi ve iller arası yer değiştirme işlemlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için öğretmenlerin başvuru ve atamalarına etki edecek bilgilerin MEBBİS kayıtlarında güncellenerek, başvuruların herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden süresi içinde tamamlanması ve gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir.

Yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenlerin başvuru formları ve mazeret evrakları 2 (iki) nüsha halinde düzenlenip 1 (bir) nüshaları Okul Müdürlüklerince öğretmenlere ait dosyalarda muhafaza edilmesi 1(bir) nüshası ise Okul Müdürlüklerince Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları-Öğretmen Atama bürosuna belirtilen sürelerde elden teslim edilmesi gerekmektedir. (evrakı teslim edilmeyen öğretmenlerin başvuruları onay işlemi yapılmayarak bekletilecektir.)

Söz konusu duyurunun okulunuz öğretmenlerine duyurulması hususunda; gereği rica ederim.

Sevtap ÇAM

Açıklamalar İçin TIKLAYINIZ