Kantin Kira Tutarları

Sayı: 59290370-165.01-E.24320629                       17.12.2018

Konu : Kantin Kira Tutarları

Kepez/ANTALYA

Okulunuzun kantin işletmecisinin İl/İlçe payları ödemelerinde eksik tutarlar yatırıldığı tespit edilmiştir. Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği ´´Mücbir sebepler dışında sözleşme süresi içerisinde aylık kira bedelini iki defa üst üste ödemeyen kiracının sözleşmesi birlikçe tek taraflı olarak feshedilir.´´ denildiğinden okulunuz kantin işletmecisinin uyarılarak gereken iş ve işlemlerin yapılması, ödeme yapıldığına dair 18/12/2018 Salı günü saat 15:00´e kadar Müdürlüğümüz Okul Aile Birliği Bürosuna bilgi verilmesi hususunda; bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Osman Murat MİMAROĞLU

Yayın: 19.12.2018 - Güncelleme: 19.12.2018 12:02 - Görüntülenme: 2753