Kas

Okulumuzda 3. ve 4. sınıf öğretmencilerimizin katıldığı Performans Süreç Analiz Sınavı-1 yapıldı.

Kas

Çocuk Meclisi Başkan Yardımcısı İNCİ RANA YILDIRIM seçilmiştir.

Kas

Okulumuz 3. Sınıf Öğrencileri Öğretmenleri Nezaretinde Yakın Tarihini ve Kültürel Özelliklerini Tanımak için ANADOLU OYUNCAK MÜZESİNE gittiler. Hem eğlendiler hem de öğrendiler. Tüm 3. sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti 1923 yılında bizim binlerce yıllık devlet geleneğimizin toprakla buluşmuş son fidanı olarak doğdu. Aradan geçen 94 yılın sonunda artık Cumhuriyetimiz ulu bir çınar olma yolunda büyümesine, gelişmesine devam ediyor. Bugün Türkiye Cumhuriyeti bir yandan köklerine daha sıkı sarılan, diğer yandan semaya doğru daha fazla yükselen, kendi gövdesiyle birlikte geniş bir alanda güvenin, huzurun, umudun adı olan bir devlettir.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, istiklal ve istikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle, tazimle yad ediyoruz.

Bin yıldır bu toprakların vatanımız olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun, kalın sağlıcakla.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzu Temsil Edecek Öğrencimiz: İNCİ RANA YILDIRIM

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Öğretmen ve Velilerimizin Katılımı İle Gerçekleştirildi.