Ekm

Okulumuzda Aşure Günü etkinliği düzenlendi. Bu etkinlik kapsamında yaklaşık 1700 öğrencimize ve okulumuza davet ettiğimiz ve davetimize icabet eden değerli meslektaşlarımıza ve misafirlerimize ikramda bulunduk. Bu etkinliğin düzenlenmesinde maddi-manevi desteği ve emeği olan Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Musa ÜRKUT olmak üzere okulumuzun tüm paydaşlarına teşekkür ederiz.

Ekm

Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir milyon öğretmenin fikirlerini Bakanlığa direkt iletebilmeleri için "birmilyonfikir.meb.gov.tr" adresi üzerinden dijital platform oluşturulduğunu bildirdi.

Eyl

15 Temmuz demokrasi zaferi Türk milletinin 21. yüzyılda yazmış olduğu bir destandır. Bütün milletlere, millet olmanın ne demek olduğunu öğreten bu destan, atalarımızın kanı ile sulanan bu vatanı, darbecilere bırakmayan bir milletin direnişi, uyanışı ve haklı haykırışını anımsattılar.