SRC Sınavı Komisyon Görevlendirmeleri

Sayı: 19222582-410.99-E.53725209.01.2020

Konu: SRC Sınavı Komisyon Görevlendirmeleri

İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı Özel Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme Kursları Eğitim Muafiyeti, İnceleme ve Kontrol İle Sınav Yönergesi.

b)Milli Eğitim Bakanlığının 27/12/2019 tarihli ve 25967626 sayılı yazısı.

c)İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 31/12/2019 tarihli ve 26167348 sayılı yazısı.

İlgi (a) yönergenin 7'nci maddesinin ikinci fıkrası (c) bendinde, teorik ve uygulama sınavlarını yapmak üzere her 20 kursiyer için biri başkan diğeri üye olmak üzere sınav komisyonunun oluşturulacağı, görevlendirmelerin resmi okullarda görevli yönetici ve öğretmenler arasından yapılacağı hüküm altına alınmıştır.

Yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda İlçemizde yapılan özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursu (SRC) teorik ve uygulama sınavlarında görev almak isteyen yönetici ve öğretmenler arasından sıra takip edilerek eşit şekilde görevlendirme oluşturulacaktır.

Yazımızın imza karşılığı öğretmen ve idarecilere tebliğ edilmesi, SRC sınavlarında görev almak isteyen idareci ve öğretmen bilgilerinin okul/kurumunuzca ekte bulunan Excel tablosunun formatı ve içeriği değiştirilmeden  doldurularak 10 Ocak 2020 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Özel Öğretim Bürosuna DYS üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarih  değiştirilmeyeceğinden bu tarihten sonra gönderilen listeler dikkate alınmayacak, gönderilmiş olanlara da ekleme ve çıkartma yapılmayacaktır. Bu nedenle listelerin doğruluğundan Okul Müdürlüklerinin sorumlu olacağının bilinmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Mehmet ÖZBAL

Yayın: 09.01.2020 - Güncelleme: 09.01.2020 10:11 - Görüntülenme: 224