T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KEPEZ - Şerife Tufan İlkokulu

"SENİN BALIĞIN HANGİSİ" Konulu Resim Yarışması

Anasınıfları ve İlkokul Öğrencilerine yönelik olan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen, konusu "SENİN BALIĞIN HANGİSİ" adlı yarışmaya okul olarak katılacağız. Yarışma sonuçları her zümre içinde değerlendirilecek ve her zümre için toplamda 5 ödül verilecektir. Yarışmaya aşağıda sınıf isimleri yazılı olan şubelerimiz sorumlu olacaktır. Diğer şubelerden de katılmak isteyen olursa katılabilir. Yapılan Eser okul idaresine veya elden herhangi bir yere teslim EDİLMEYECEKTİR ancak katılım sağlayan her öğretmen sınıfında sisteme yüklenen eser sayısını Müdür Yardımcısı Ayhan ALTUN'a bildirecektir. Ayrıntılar kısmında belirtilen http://www.antalyaaquarium.com/tr/resimyarismasi adresi üzerinden yapılacaktır. Yarışmanın tüm detayları aşağıda Ayrıntılar için TIKLAYINIZ bölümünde mevcuttur. 

SORUMLU ŞUBELERİMİZ:

ANASINIFI  : A ve C Şubeleri

1. SINIFLAR: A ve Şubeleri

2. SINIFLAR: A ve B Şubeleri

3. SINIFLAR: A ve Şubeleri

4. SINIFLAR: A ve B Şubeleri

T.C.

KEPEZ KAYMAKAMLIĞI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

 

 

 

Sayı: E-90488883-821.05-3224314417.09.2021

Konu   : " Senin Balığın Hangisi " Konulu 

               Resim Yarışması

 

 

Antalya Akvaryum İşletmeciliği, 2021-2022 eğitim öğretim yılında resmî/özel Anasınıfı  ve  İlkokul 1,2,3 ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla "Senin Balığın Hangisi" konulu resim yarışması düzenlenmesi ile ilgili yazı ve şartname ekte gönderilmiştir.  

Söz konusu yarışma;  Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, gerekli duyurunun  okulunuz öğrencilerine yapılması hususunda;

Gereğini rica ederim.

 

İlhami KOTAN

Müdür a.

Şube Müdürü 

 

http://www.antalyaaquarium.com/tr/resimyarismasi

1- Ayrıntılar İçin TIKLAYINIZ.

2- Broşür İçin TIKLAYINIZ.

3- 1 Numaralı Ayrıntı Açılmazsa TIKLAYINIZ.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.09.2021 - Güncelleme: 18.09.2021 15:08 - Görüntülenme: 915
  Beğen | 3  kişi beğendi