10 Kasım "Ulu Önder Atatürk" Konulu Resim Yarışması

1-J

2-J

3-I ve

4-I şubeleridir. Diğer Şubelerden de yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz var ise aynı şartlar içinde katılabilirler.

"ULU ÖNDER ATATÜRK" Konulu Resim Yarışması

Bu etkinlik ilkokul 1.,2.,3.,4. sınıflar arasında resim  yarışması olarak düzenlenecek olup, konu ile ilgili şartname aşağıdadır.

Söz konusu yarışmaya katılacak şubelerimiz aşağıda çıkarılmıştır. Şubelerimizden gelen eserler Eser İnceleme Komisyonu tarafından incelenecek ve ilk üçe giren eserler en geç 18 Ekim 2022 Salı günü mesai bitimine kadar Müdür Yardımcımız Ayhan ALTUN'a sınıf öğretmenleri tarafından teslim edilmesi gerekmektedir.

SORUMLU ŞUBELERİMİZ:

1. SINIFLAR: 1-J Şubelerinden ilk 3'e giren eserler.

2. SINIFLAR: 2-J Şubelerinden ilk 3'e giren eserler.

3. SINIFLAR: 3-I Şubelerinden ilk 3'e giren eserler.

4. SINIFLAR: 4-I Şubelerinden ilk 3'e giren eserler.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Resim Yarışması ile ilgili Genel bilgiler.

1-Yarışma;

- İlkokulların 1.,2.,3.,4. sınıflar arasında Resim,

2-Yarışma konusu: Resim dalında"Ulu Önder Atatürk" olacaktır.

4-YARIŞMA ŞARTLARI :

RESİM DALINDA :

1-Resimler 35x50 cm boyutlarında olacaktır.(Müdür Yardımcısı Ayhan ALTUN'dan alınız)

2-Teknik serbest (kuru boya kalemleri kullanılmayacaktır.)

3-Resimler paspartusuz olacaktır.

4-Resimler katlanmadan rulo yapılmadan iki karton arasında muhafaza edilerek gönderilecektir.

5-Resimlerin arkasına ilçesi, okulun adı, öğrencinin adı – soyadı ile sınıfı ve numarası mutlaka yazılacaktır.

ESERLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ  :

1-Yarışmaya katılan eserler okullarda oluşturulacak komisyonlarca değerlendirilerek, ilk üçe giren eserler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecek, 5 Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri de 21 Ekim 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar her dalda ve kademede ilk üç dereceye giren eserlerin seçimini yaparak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortaöğretim şubesinde olacak şekilde göndereceklerdir. Diğer ilçelerimiz ise eserlerin değerlendirmesini yaparak öğrencilerin ödüllendirilmeleri sağlanacaktır.

NOT:-Yarışmaya katılacak tüm eserlerin arkasına ilçesi, yarışma konusu, okulun adı, öğrencinin adı ve soyadı ile sınıfı ve numarası mutlaka yazılacaktır.

-Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecektir.

Yayın: 12.10.2021 - Güncelleme: 02.10.2022 15:15 - Görüntülenme: 1331